Sarah Van Der Hallen

Sarah Van Der Hallen

Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging is de leukste manier om je huid een boost te geven en van kop tot teen te ontspannen.

De meeste schoonheidsbehandelingen bevatten een exfoliërende stap. Daarbij wordt je huid diep gereinigd en worden alle make-uprestjes en dode huidcellen verwijderd. Hierdoor krijg je een zachtere, egalere huid en mogelijke fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

Avenue Nails ziet je huid best in haar pure toestand, zonder make-up. Je huid wordt voor minstens een half uur behandeld waardoor we zo een duidelijk beeld van uw huid krijgen. Je krijgt aangepast advies en komt te weten wat je huid nodig heeft om in topvorm te zijn.

Avenue Nails heeft de nodige kennis en materialen om verstopte poriën vrij te maken en zwarte puntjes te verwijderen. Beter dan er thuis zelf aan te prutsen is om vaker je gelaat professioneel te laten reinigen en verzorgen.

Zeker tijdens de winter kan je huid extra hydratatie gebruiken. Of je nu een vette of een droge huid hebt, koud en guur weer heeft een grote invloed op de natuurlijke vochtbalans van je huid. Tijdens een gelaatsverzorging worden hydraterende producten gebruikt en wordt je huid intensief gevoed.

Naarmate je ouder wordt vertraagt je bloedcirculatie, dat resulteert in een doffere huid en fijne lijntjes. Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepelere huid en een gezonde glow.

Niet alleen je huid heeft baat bij een massage waarvan je ontstresst. Een gelaatsverzorging werkt ontspannend voor je lichaam en geest en laadt je batterijen weer even op.

Spa-Zen (basisbehandeling voor alle huidtypen ) € 40,00

Spa-Sensitive (Voor de gevoelige huid/Couperose ) € 65,00

Spa-Hydra (Voor de vochtarme, droge huid ) € 65,00

Spa-Clear ( Voor de onzuivere huid met acne of/en ontstekingen ) € 65,00

Spa-Balance ( Voor de vette gecombineerde huid ) € 65,00

Spa-Oxygen ( Voor de doffe/vale huid ) € 70,00

Spa-Boost ( Voor de rijpere huid ) € 80,00