Sarah Van Der Hallen

Sarah Van Der Hallen

Make-up

Make-up of maquillage gebruiken we om onszelf nog mooier te maken. Niet omdat we lelijk zijn, maar meer om bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen. We gebruiken make-up ook om bepaalde oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Denk hierbij aan kringen onder de ogen of puistjes en andere vlekjes in het gezicht. Ook kan make-up je net even een gezondere gloed bezorgen door het gebruik van rouge en highlight producten.

Wij gebruiken enkel minerale make-up wat wordt beschouwd als de sleutel tot eeuwige jeugd, en dat dankzij hun ingrediënten. Ze bevatten er namelijk heel weinig. Enkel essentiële elementen die de huid voeden en beschermen van buitenaf. De producten zijn vrij van boosdoeners als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Wij gebruiken producten van het merk Bellapierre en zijn hypoallergeen, milieuvriendelijk en niet getest op dieren.

Naast dat we make-up gebruiken voor ons schoonheidsideaal is make-up ook sterk gerelateerd aan het modebeeld. Elk seizoen heeft zijn make-up trends bijpassend bij de fashion trends die op de catwalk verschijnen. Zoals de smokey eye en vele andere, dan duiken we met z’n allen weer in de donkere oogschaduw kleuren en grijpen we naar het zwarte kohl potlood. Is de natural look in, dan houden we het weer wat rustiger qua make-up gebruik. En zo wisselt dat continue in make-up land.

 

Persoonlijk make-up advies (+/- 1uur) € 40,00