Sarah Van Der Hallen

Sarah Van Der Hallen

Nagels

Bij een verzorgd uiterlijk horen ook mooie en verzorgde nagels. Maar om je nagels gezond en mooi te houden moet je ze wel een beetje verzorgen. Gelakte nagels, van gelijke lengte, mooi glad en in vorm gevijld zijn de perfecte nagels, deze service is waar wij voor staan.

De merken Gelamour, Abstract, Nail artist, Urban nails, pearl D’or… zijn een aantal waar we mee werken.

Enkele tips voor gezonde en mooie nagels.

Verzorg je nagels

Om je nagels extra te verzorgen kun je je nagels (zonder nagellak) 10-15 minuten laten weken in een badje olijfolie. Als je dit regelmatig doet, zul je merken dat je nagels echt sterker worden. Ook je nagels en handen insmeren met kokosolie verzorgt en gaat uitdrogen van zowel je huid als nagels tegen.

Voeding voor je nagels

Wat je eet, is van invloed op de gezondheid van je nagels, haar en huid. In het bijzonder is biotine-rijke voeding goed voor je nagels. Biotine zit in eieren, noten, avocado, bloemkool en volkoren producten. Biotine zorgt er voor dat je nagels wat dikker worden en daardoor sterker. Er zijn ook supplementen met biotine.

Je nagels beschermen

Om je nagels te beschermen tegen de soms agressieve stoffen in de nagellak gebruiken we steeds een basis coating onder de kleur die je wilt gebruiken.

Top coat

Naast een base coat als basis om verkleuring van je nagels te voorkomen, wordt er na je kleurlaag een top coat aangebracht. Dit maakt je nagellak extra hard en sterk zodat deze langer mooi blijft en minder snel beschadigt wordt. Je hebt de keuze tussen matte of glanzende top coats.Dit geld enkel bij Gellak en Gelnagels,in nagellak zit vanzelf een ‘top coat’ verwerkt uiteraard een glanzende.

Nagelriemen

Als je je nagels netjes wilt lakken, is het gemakkelijker als je zo klein mogelijke nagelriemen (die velletjes rondom je nagels) hebt. Er bestaan cremes om je nagelriemen op te lossen, je kan ze terugduwen en ze worden ook wel eens weggesneden. Toch moet je daar voorzichtig mee zijn, bij het weghalen of terugduwen kan je gemakkelijk infecties krijgen. Dat is vervelend en ziet er niet mooi uit. Wij hebben de juiste middelen om dit laatste te voorkomen,dit laat je best bij een professional doen.Je kan je nagelriemen wel goed beschermen en verzorgen door dagelijks nagelriemolie te smeren op de nagelriemen. Hier gebruikelijk de Dadi Oil.

Nagellak verwijderen

Wij gebruiken nagellak remover zonder aceton. Aceton droogt je nagels uit. Plus onze removers voeden en verzorgen tegelijkertijd je huid en nagels.