Sarah Van Der Hallen

Sarah Van Der Hallen

Gellak

Deze nagelbehandeling is het eenvoudig aanbrengen van een soort gel, Soak Off Gel (zoals nagellak), maar gellak is veel sterker en blijft langer mooi. Het aanbrengen van gellak gebeurt in verschillende lagen. Eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tenslotte een toplaag (topcoat). De lagen worden uitgehard door middel van een UV-lamp.

In vergelijking met gelnagels is gellak wel afweekbaar met soak-off remover.

Voor vrouwen met mooie natuurlijke nagels is gellak ideaal omdat de nagel beschermd wordt en mooi glanst, zo kan de nagel mooi uitgroeien. Zo kunnen ook zij 3 weken genieten van een mooi kleurtje. Ondertussen is dit al zo gewoon dat het eigenlijk de traditionele nagellak vervangt door zijn positieve eigenschappen.

Het zal nooit niet afbladeren of schilferen zoals de traditionele nagellak. De kleur blijft van 2 tot 3 weken perfect op de handen, op de teennagels blijft gellak zelfs 6 tot 8 weken.

Gellak € 28,00

Het aanbrengen van Gellak op natuurlijke nagels voor vrouwen die zelf stevige nagels hebben maar toch ook een mooie kleur wensen.

Gellak verwijderen € 15,00

Het verwijderen van Gellak inclusief een mini manicure.