Sarah Van Der Hallen

Sarah Van Der Hallen

Nail-art

Nail-art is kunst op uw nagels. Deze kunnen op verschillende manieren versierd worden, zowel de natuurlijke nagels als kunstnagels, je kan nail-art bijvoorbeeld combineren met gellak of gelnagels en combineren met verschillende kleuren.

De verschillende nail-art producten die er zoal zijn is voornamelijk de nagel sticker en stempels, deze zijn gemakkelijk op de nagels te plaatsen en geeft een prachtig resultaat. Ook zijn deze weer gemakkelijk te verwijderen.
De stickers zijn te verkrijgen in verschillende afbeeldingen, met vlinders, bloemen, dieren, animatie of ook speciaal voor de feestdagen, zoals Kerstmis, Pasen en Halloween. Voor de stempels zijn er verschillende stempelplaten beschikbaar.

Glitter poeder is een veel gebruikt product op het gebied van nail-art, dit komt omdat er heel veel mogelijkheden zijn, zoals het mengen in de gel van gelnagels, of puur op de nagels. Glitter poeder is er in heel veel verschillende kleuren, in gewone glitter en glitter gecombineerd met shapes maar je kunt het natuurlijk ook mengen met andere nail-art producten.

Droogbloemen zijn echte bloemen, en kunnen in de gel van gelnagels gelegd worden of gewoon in de toplaag. Je hebt ze in bloemen, blaadjes, in grote en kleine bloemen en verschillende kleuren.

Velvet ook wel flocking poeder genoemd is een prachtig product, het maakt van de nagel een zijde zachte nagel. Om de Velvet nagels te maken, ofwel fluwelen nagels, wordt er begonnen met een nagellak in de gewenste kleur. Bij de laatste laag van de nagellak het fluweel poeder over de nagel gestrooid. Na het inpoederen van de nagel, wordt het overtollige velvet poeder verwijderd. Uiteindelijk blijft er een mooi resultaat achter.

Prijzen beginnen vanaf € 1,00 per nagel

De nail-art prijzen starten vanaf 1 euro per nagel,dit varieert voor welk soort nail-art u kiest.